Vodeni park na Kupi

Putem natječaja općine Bosiljevo u sklopu projekta “Život uz Kupu”, te Karlovačke županije gdje smo prijavili projekt pod nazivom “Ljeto na Kupi” kupljeni su elementi za vodeni park na rijeci Kupi. Tako smo sredstvima općine Bosiljevo kupili Volley, a Karlovačke županije Rodeo Splash. Elementi su postavljeni na kupalištu u Selima Bosiljevskim.

Nastavi čitati

Biciklijada Tri rijeke – Zdenkovim turama 2022

U organizaciji Športskog društva Kupa u nedjelju 5. lipnja 2022 održana je tradicionalna biciklijada Tri rijeke – Zdenkovim turama. Dionicu dugu 51 kilometar vozilo je 85 biciklista. U nastavku donosimo dijelić atmosfere sa našeg rekreativnog izleta na biciklima uz rijeke Kupu, Dobru i Mrežnicu. Hvala svima na odazivu mi se veselimo sljedečoj biciklističkoj avanturi *fotografije […]

Nastavi čitati

Izlet u Karlovac

U subotu 14. svibnja 2022 za naše članove organizirali smo proljetni izlet u Karlovac. Posjetili smo Franjevački samostan, Muzej Domovinskog rata na Turnju, Aquatiku, te obišli OPG Kovač u Jaškovu. Za kraj smo ostavili vožnju jedinstvenom Žitnom lađom po rijeci Kupi. Izletu se odazvalo 36 članova ŠD Kupe.

Nastavi čitati

Izlet u Karlovac

Športsko društvo Kupa 14.5.2022. za svoje članove organizira jednodnevni izlet u Karlovac.  Plan putovanja: •       Obilazak Zvijezde i Franjevačkog samostana uz stručno vodstvo •       Muzej domovinskog rata na Turnju •       Aquatika •       Degustacija domaćih proizvoda na OPG-u Kovač u Jaškovu •       Vožnja na jedinstvenoj Žitnoj lađi po rijeci  Kupi                         •       na povratku slijedi večera u restoranu […]

Nastavi čitati

KESTENIJADA U BOSILJEVSKOM KRAJU

Organizirali smo Prikupski štand na manifestaciji “Kestenijadi u Bosiljevskom kraju” uz pomoć Mjesnog odbora Prikuplje i DVD-a Prikuplje. Nudili smo mošt i domaće pekarske specijalitete, a zabavljali su nas nastupi kulturno-umjetničkih društava. Ova manifestacija održava se pod pokroviteljstvom općine Bosiljevo a na njoj sudjeluju sve Udruge i Mjesni odbori sa područja općine Bosiljevo.

Nastavi čitati